Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

kyiv.comments.ua

П'ятниця, 8 червня 2012, 09:40

СІЗО приймаючих міст готові до утримання іноземців - ДПтСУ

Державна пенітенціарна служба України констатує готовність слідчих ізоляторів міст, які приймають матчі чемпіонату Європи з футболу 2012 року, до утримання потенційних іноземних правопорушників. Про це повідомляє відділ зв’язків із засобами масової інформації, громадськістю та міжнародного співробітництва.

 У межах перевірки готовності установ Пенітенціарної служби до чемпіонату, зокрема, Донецького, Київського, Львівського і Харківського слідчих ізоляторів, установлено, що всі місця утримання можливих правопорушників відповідають нормам.

Площа на одного ув'язненого становить 2,5 м, усього підготували 29 камер для утримання 193 осіб (Донецький ізолятор - 8 камер на 48 осіб; Київський - 8 камер на 72 особи; Львівський - 8 камер на 47 осіб; Харківський - 5 камер на 26 осіб).

Щоб уникнути мовного бар'єра, до складу оперативних груп буде включено 25 осіб, які пройшли спеціальні курси з вивчення іноземної мови.

На період проведення Євро-2012 з футболу створено робочу групу із забезпечення правопорядку в органах, установах виконання покарань та слідчих ізоляторах.

Пенітенціарна служба оцінює виконання заходів для підготовки своїх сил і засобів до забезпечення безпеки під час проведення Євро-2012 з футболу, в 95% від передбачених відповідним планом.

Нагадаємо, сьогодні відбудеться офіційне відкриття турніру матчем у Варшаві (Польща), а фінал пройде 1 липня в Києві.

Міста, які приймають чемпіонат - Київ, Донецьк, Харків і Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.