Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зелений хрест

Четвер, 22 травня 2014, 16:05

"Зелений хрест" провів тренінг для молоді на тему демократичних виборів

зелений хрест

21 травня у Львові відбувся цикл тренінгів для молодих громадських активстів на теми, присвячені обговоренню понять «вибори», «виборча система» та «політична корупція».

Про це сьогодні на прес-конференції розповів керівник ГО "Зелений хрест" Олександр Волошинський.

20 учасників тренінгу отримали інформацію про виборче законодавство України, закони про повноваження Президента України та правила поводження на виборчій дільниці.

«Важливо, щоб молодь не залишалась осторонь від політичного життя України, адже вони - це той важіль, який повинен направляти рух країни у демократичне русло. Ми стоїмо на етапі розбудови нової держави і тільки молоде небайдуже покоління зможе забезпечити Україні модернізоване та демократичне майбутнє. На тренінгах ми ознайомили молодь із ключовими моментами виборчого законодавства. Сподіваємось, що вони не будуть байдужими, реалізують своє право голосу вільно і самостійно, не стануть об’єктом підкупу і заохотять своїх колег бути активними і брати участь у політичному житті країни», - наголосив Волошинський.

Тренінг був проведений Товариством «Зелений хрест» в рамках Міжрегіонального проекту Партнерства „Обери Президента, який поверне тобі Батьківщину” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Проект реалізовує  Асоціація «Нові Горизонти», спільно із партнерами у 5 областях країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.