Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

українська армія

volynnews.com

П'ятниця, 23 травня 2014, 14:37

Українці перерахували армії уже 125,5 млн грн

українська армія

Станом на 22 травня у рамках акції «Підтримай Українську армію» на рахунки Міноборони в якості допомоги Збройним Силам України від юридичних та фізичних осіб надійшло 125,5 мільйона гривень.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

З цієї суми 118 мільйонів гривень — грошові перекази на матеріально-технічне, решта — на медичне забезпечення Збройних Сил України.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер «565» на підтримку Української армії перераховано більше 29 мільйонів 435 тисяч гривень (усі — на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 104,1 тисячі доларів США та 43,6 тисячі євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми)*, залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 49,3 тисячі доларів США (гривневий еквівалент — 558 тисяч гривень) та 21,6 тисячі євро (гривневий еквівалент — 332 тисячі грн).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.