Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ПАТ "Миколаївцемент"

berezyna.inf.ua

П'ятниця, 23 травня 2014, 18:12

Миколаївцемент провів навчання для першокласників з правил безпеки дорожнього руху

ПАТ "Миколаївцемент"

ПАТ «Миколаївцемент» спільно з креативною групою загальноміської кампанії з безпеки дорожнього руху "Львів – безпечне місто" від об’єднання "Самопоміч" започаткував тренінги з безпеки дорожнього руху для учнів перших класів шкіл м. Миколаєва Львівської області. 

Про це повідомила прес-служба підприємства. 

Тренінги пройшли з нагоди завершення навчального року, а отже початку літніх канікул за межами навчального закладу, коли увага до безпеки дитини на дорозі є особливою.

Участь у тренінгах взяли майже 200 діток шкіл Миколаїва. 

Волонтери кампанії в ігровій формі навчали дітей правильно та безпечно переходити через пішохідний перехід, розрізняти дорожні знаки та сигнали світлофора.

Після завершення тренінгів діти отримали навчальні матеріали: цікаві книжечки-тести "Чи знаєш ти, як вести себе на дорозі?", а також пізнавальні буклетики для своїх батьків "Безпека на дорозі. Будьте прикладом для своїх дітей!"

"За пропозицією ПАТ "Миколаївцемент" ми розширили географію наших тренінгів і вийшли за межі Львова в інші міста області, зокрема, в даному випадку в м. Миколаїв. Приємно, що наші старання були оцінені належним чином, що окрім нас, за здоров’я та безпеку дітей дбає і соціально-відповідальний бізнес. Думаємо, така практика має стати прикладом і для інших компаній, аби відповідні тренінги для школярів проходили у кожному містечку та селі області і країни", – прокоментувала Олександра Паняк, керівник загальноміської кампанії з безпеки дорожнього руху "Львів – безпечне місто".

"Ми без вагань підтримали ініціативу ПАТ "Миколаївцемент" щодо тренінгів з
безпеки дорожнього руху і зорганізували дітей у визначений час для проведення таких ігрових уроків. Адже така інтерактивна форма навчання, тривалістю приблизно півгодини, є доведеною успішною практикою – діти на 90% засвоюють матеріал, якщо беруть безпосередню участь в ньому і впраляються на практиці.

Ми разом з партнерами, які ініціювали і провели навчання, особливу увагу
звертаємо на важливість питання дитячої безпеки на дорозі, особливо у літній  період, коли дітки проводять багато часу на вулиці, катаються на велосипедах або зайняті грою у м’яч поблизу проїжджих частин доріг", – коментує керівник відділу освіти Миколаївського району Орест Лобик.

"Ми ініціювали тренінги з безпеки дорожнього руху для першокласників Миколаєва Львівської області, адже традиційно дбаємо про безпеку і здоров'я не лише працівників ПАТ "Миколаївцемент", але й громадськості, і , зокрема, дітей, які є чи не найбільш вразливими її представниками, проте найціннішим для нас, для нашого майбутнього. Щиро дякуємо креативній групі та волонтерам загальноміської кампанії з безпеки дорожнього руху "Львів – безпечне місто" за те, що залюбки відгукнулися на наше запрошення і провели тренінги в місцевих школах, – сказав Олег Малютяк, генеральний директор ПАТ "Миколаївцемент".

"Миколаївські діти з нетерпінням очікували подібного заходу від Миколаївцементу, адже, нагадаємо, в минулі роки ми вже навчали школярів піклуватись про власну безпеку, дарували "світлячки" – світловідбивні паски для носіння поверх одягу у темну пору доби, заохочували до їзди на велосипеді із обов'язковим застосуванням засобів захисту, особливо, шоломів тощо. Переконаний, цього разу наші заходи також були корисні і сподобалися всім учасникам", – додав він.

Нагадаємо,  що ПАТ "Миколаївцемент" є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року. Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2013 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено понад 700 000 тонн цементу.

Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні.

Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012, в т.ч. на розширення Львівського аеропорту. Продукція заводу займає міцну позицію на національному ринку.

Природним ринком збуту є західний регіон України.

У 2013 році завод приєднався до Групи "СіАрЕйч" – регіонального, національного та світового лідера у галузі будівельних матеріалів.

Після входження до неї ПАТ "Миколаївцемент", група CRH стала лідером з виробництва цементу в Україні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.