Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ДМСУ

http://uk.wikipedia.org

П'ятниця, 8 червня 2012, 10:14

Вчора на митному пункті пропуску «Краківець-Корчова» стояли кілометрові черги

У четвер на митному пункті пропуску «Краківець-Корчова» спостерігалася черга легкових автомобілів, яка розтягнулася на відстань більш як 2 км.

 

У черзі була велика кількість автомобілів, прикрашених прапорцями різних країн і символікою Євро-2012.

В свою чергу, в митниці повідомили, що завдяки спільному контролю, час пропускних операцій на кордоні скоротився у 2,5 рази.

«Загальний час митного і прикордонного оформлення одного громадянина і автомобіля не перевищував двох хвилин, тоді, як за словами працівників пункту пропуску «Краківець-Корчова», раніше на це йшло більше часу», - йдеться в повідомленні.

Велику кількість транспортних засобів на кордоні пояснювали великим напливом бажаючих транзитом через Львівську область потрапити до українських міст, що прийматимуть Євро-2012.

Начальник Львівської митниці Сергій Попазогло заявив, що «перші дні засвідчили, що такий спосіб контролю повністю виправдовує себе, оскільки значно скоротився час оформлення подорожуючих та спрощено митні й прикордонні формальності».

Як відомо, 5 червня в рамках домовленості між Кабінетом міністрів України та урядом Польщі на кордоні з Польщею розпочалося спільне оформлення осіб та транспортних засобів контролюючими органами України та Польщі.

Джерело: Українська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.