Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

zakarpattya.net.ua

Неділя, 25 травня 2014, 20:19

Вибори відбулися, бо проголосувало більше половини виборців, – нардеп

вибори

Станом на 17.00 понад 50% виборців прийшли на виборчі дільниці та виконали свій громадянський обов'язок, тож сподівання Російської Федерації і особисто Путіна на зрив виборів не виправдалися.

Про це під час брифінгу в прес-центрі штабу Юлії Тимошенко заявив голова фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв, повідомляє прес-служба партії.

"Ми отримали інформацію від наших представників з усіх дільничних комісій і можемо констатувати, що станом на 17.00 вибори в Україні відбулися", - наголосив він.

С. Соболєв також спрогнозував, що остаточна інформація щодо явки виборців з'явиться ближче до 21години, а вже у понеділок, в другій половині дня, штабТимошенко сподівається отримати основну масу протоколів з мокрими печатками.

Що стосується порушень під час виборів, то, на думку С. Соболєва, найголовнішим з них є те, що мільйони громадян України не змогли взяти участь у голосуванні, зокрема в АР Крим, де не відкрилась жодна виборча дільниця, а також на Донеччині та Луганщині, де явка виборців станом на 17.00, згідно з паралельним підрахунками штабу, становила в межах 20% по Луганській області, та в межах 12% - по Донецькій.

"Єдиний чинник, який серйозно вплинув на волевиявлення громадян - це організована Путіним військова агресія з боку РФ, спрямована на зрив виборів в Україні. Але, водночас, ми розуміємо, що плани Путіна провалилися, і ми можемо констатувати, що вибори відбулися", - підкреслив Соболєв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.