Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тимошенко

Неділя, 25 травня 2014, 21:37

Тимошенко вважає президентські вибори чесними та демократичними

тимошенко

Кандидат в президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що президентські вибори, які сьогодні відбулися в країні, створюють всі можливості для повноцінної європейської інтеграції.

Про це повідомила прес-служба ВО "Батьківщина".

"Вибори, демократичні і чесні, відбулися. Я думаю, що саме це є свідченням сили нашої нації. Я переконана в тому, що зараз Україна має дуже чіткий шлях. Нам більше не треба обирати між Європейським Союзом і Митним союзом. Нам більше не треба обирати між майбутнім і минулим. У нас є всі шанси і всі можливості сьогодні впевнено йти до повноцінного членства України в Євросоюзі", – сказала Юлія Тимошенко сьогодні під час брифінгу у виборчому штабі, повідомляє її персональний сайт.

Лідер партії "Батьківщина" подякувала всім українцям, які попри загрози, військові дії, диверсії і тероризм прийшли на виборчі дільниці і тим самим ствердили силу України. "Я хочу подякувати всім українцям, які проголосували за мене, віддали свою довіру, свій голос мені і команді, яка разом зі мною працює і в парламенті, і в уряді, і, власне, намагається зробити все, щоб Україна була сильною", – наголосила вона.

"Я також хочу висловити слова подяки своїй команді і своїй родині, які довгі роки випробувань були зі мною поряд і які так само на президентській кампанії зробили все для того, щоб цей шлях на виборчій кампанії я, як кандидат в президенти, пройшла гідно", – підкреслила Юлія Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" висловила особливу вдячність виборцям Донецької та Луганської областей.

"Саме їх мужністю сьогодні відбулися демократичні, чесні вибори. Я переконана в тому, що ці вибори були демократичними, такими, яких, можливо, ми не бачили за всі 23 роки незалежності. І наша команда буде робити все, щоб Україна і далі йшла по обраному шляху євроінтеграції", – зазначила вона.

"Я переконана в тому, що президент, якого українці оберуть на цих президентських виборах, має всі можливості, всі важелі впливу, всі інструменти влади для того, щоб невідкладно зупинити війну, задовольнити всі очікування українців, які вони мали під час цих виборів. Я переконана, що наша команда і я особисто - ми зробимо все можливе, щоб допомогти всім гілкам влади в Україні будувати європейську, сильну країну, щоб нарешті провести референдум щодо членства України в НАТО і захистити Україну саме повноправним членством в Європейському Союзі і в колективних системах оборони глобального світу", – заявила Юлія Тимошенко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.