Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

лаз

portal.lviv.ua

Понеділок, 26 травня 2014, 19:04

ЛАЗ побудує завод в Бразилії

лаз

Будівництво заводу з виробництва низькопольних автобусів почнеться в 2015 року в Бразилії.

 

Про це повідомив Ігор Чуркін, голова правління компанії Сіті Транспорт Груп (управляє ЛАЗом), пише Forbes.

"Нещодавно пройшов етап переговорів з партнерами в Бразилії, де плануємо розгорнути великі експортні програми. Наші машини там користуються попитом - потрібно цим скористатися. Вони вимагають фінансові схеми участі (кредити, лізинг). Китайці і європейці готові надавати свій продукт тривалого кредитування, але нам потрібно відповідати цим очікуванням" , – зазначив Чуркін.

За його словами, до кінця року 2014 року, Сіті транспорт груп готує документацію по проекту будівництва заводу, а в 2015 році , спільно з місцевим партнером стартує саме будівництво. "Потенціал ринку Бразилії - до 2 тис низькопольних автобусів на рік", - зазначив Ігор Чуркін.

Компанії Сіті Транспорт Груп належить бренд ЛАЗ. До складу компанії входить три виробничі майданчики: у Дніпродзержинську (автобуси середнього класу, міські автобуси), Запоріжжя (автомобілі швидкої допомоги, мобільні медичні клініки, трамваї, спеціальна техніка), Львові (тролейбуси, туристичні та люкс автобуси).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.