Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

будівництво

poltava.pl.ua

Середа, 28 травня 2014, 11:48

Прокуратура перевіряє законність будівництва багатоповерхівки на вул. Карманського

будівництво

Прокуратура Львова зацікавилася масштабним будівництвом багатоповерхівки на вулиці Карманського, 21, яке викликало негативний суспільний резонанс і протести мешканців прилеглих забудов через можливе порушення їхніх прав.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

З метою з’ясування об’єктивних обставин справи, органами прокуратури міста Львова перевіряється дотримання норм містобудівного законодавства при проектуванні цього об’єкта.

Так, скеровано відповідні вимоги про проведення перевірок з вказаних питань у Держсільгоспінспекцію, Інспекцію Держархбудконтролю у Львівській області та органи охорони історичного середовища ЛОДА.

Крім цього, прокуратурою витребувано документацію у Львівській міськраді та відділі Держземагентства щодо підстав надання земельної ділянки під будівельний майданчик та видачі містобудівних умов й обмежень забудови території на вул. Карманського.

Відтак, після вивчення матеріалів перевірки, за необхідності вживатимуться заходи прокурорського реагування з метою недопущення порушень інтересів міської громади у зв’язку з вказаним будівництвом.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.