Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

молодь

wcs.org.au

П'ятниця, 30 травня 2014, 09:59

У Львові відкриють Родинний дім «Покрова» для незахищеної та бідної молоді

молодь

У неділю, 1 червня, у Львові відбудеться посвячення і урочисте відкриття нового Родинного дому «Покрова».

 Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Згромадження оо. Салезіян Східного Обряду Української Греко-Католицької Церкви за допомогою меценатів розпочало будівництво Дому у 2010 році. Приміщення, де будуть проживати діти, розраховане на 100-110 осіб: сиріт, напівсиріт, дітей з неблагополучних сімей та студентів. Урочистості очолить Кардинал Любомир (Гузар) та Владика Йосиф (Милян).

«Головною місією нашого Згромадження є праця з дітьми та молоддю, особливо найбільш незахищеною та бідною. Вагомим кроком у діяльності Згромадження стало заснування у 2007 році дитячого будинку для хлопців – Родинний дім «Покрова» при монастирському храмі Покрови Пресвятої Богородиці. Нашою метою стало за допомогою цього Родинного дому створити сприятливі, максимально наближені до домашніх умови для всебічного і цілісного розвитку дітей. Запобіжна педагогічна система виховання, яка практикується у Родинному домі, дає змогу розкрити та розвинути індивідуальність кожного хлопця, допомогти їм у підготовці до самостійного життя, виборі професії. Тобто, Родинний дім «Покрова» допомагає виховувати в юнаків високі моральні якості на основі християнських цінностей», – розповідає о. Михайло Чабан, директор Родинного дому «Покрова».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.