Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

pravoslavie.poltava.ua

П'ятниця, 8 червня 2012, 11:55

Львівщина готується до відзначення дня Конституції України

Вчора, 7 червня, відбулося перше засідання організаційного комітету з відзначення 16-ї річниці Конституції України. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

На засіданні зазначалося, що відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, з нагоди відзначення 16-ї річниці Конституції України на Львівщині у закладах культури, військових частинах, закладах для дітей та молоді проводяться просвітницькі тематичні заходи, спрямовані на формування правової культури, поваги до Основного Закону України, усвідомлення його ролі в українському державотворенні, отримання знань про конституційні права, свободи та обов'язки, знань з історії становлення та розвитку вітчизняного конституційного права і діяльності видатних правників у цій сфері. Також передбачено проведення тематичних конференцій, семінарів та «круглих столів».

У всіх районних центрах та містах обласного значення, інших населених пунктах області відбудеться урочисте покладання квітів до пам'ятних знаків та пам'ятників видатним діячам українського державотворення.

У Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С.Крушельницької відбудеться урочиста академія за участю керівників іноземних консульських установ, політичних партій, громадських і релігійних організацій. Також у Львові буде організовано урочисте покладання квітів до пам’ятників М.Грушевському, В.Чорноволу, Т. Шевченку.

Нагадаємо, що 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.