Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

збірна україни

pda.myvin.com.ua

Понеділок, 2 червня 2014, 17:23

Квитки на матчі футбольної жіночої збірної на "Арені Львів" уже в продажі

збірна україни

30 травня стартував продаж квитків на матчі національної жіночої збірної команди України у кваліфікаційному турнірі чемпіонату світу 2015 року із командами Чорногорії та Англії, які відбудуться на стадіоні "Арена Львів".

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради. 

14 червня українські футболістки зіграють проти збірної Чорногорії, а 19 червня проведуть матч зі збірною Англії. Обидва матчі відбудуться о 18:00 годині на стадіоні «Арена Львів».

Українська збірна вже зустрічалася на виїзді з обома суперниками, і матч з Чорногорією завершився переможним для українок рахунком 4:1, а збірній Англії українські дівчата поступилися з рахунком 0:4.

Продаж квитків на львівські матчі національної жіночої збірної розпочався 30 травня на сайті www.ufi.com.ua, а з 3 червня їх можна придбати в офісі Львівської Федерації футболу за адресою: місто Львів, площа Яворського, 1.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.