Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

прес-центр ТВК "Південний"

ТВК «Південний»

Вівторок, 3 червня 2014, 09:43

Посол Канади в Україні у рамках канадсько-українського форуму ознайомився з роботою ТВК «Південний»

прес-центр ТВК "Південний"

Посол Канади в Україні Трой Лулашник ознайомився з роботою та соціальною інфраструктурою торгового комплексу «Південний» як одного із найбільших підприємств торгівлі і послуг у Львові.

Відбулося це у рамках канадсько-українського економічного форуму, що проходив у Львові 29-30 травня, інформує прес-центр ТВК «Південний».

Під час візиту посол Канади в Україні Трой Лулашник та засновник ТВК «Південний» Петро Писарчук поклали вінок із квітами до пам’ятника жертвам Голодоморів в Україні біля храму Покрови Пресвятої Богородиці на вул. Виговського. Відтак засновник торгового комплексу ознайомив посла Канади в Україні із роботою ТВК «Південний», розповів історію його заснування та становлення.

Особлива увага була приділена соціальній інфраструктурі ТВК «Південний» - дитячому садочку, початковій школі, численним спортивним комплексам та майданчикам для розвитку і самореалізації талановитої молоді. На переконання Петра Писарчука, бізнес повинен бути соціально-відповідальним і дбати не лише про економічні дивіденди, але й вкладати кошти у розвиток та навчання молодого покоління.

Нагадаємо, що організаторами форуму є Львівська торгово-промислова палата спільно з Канадсько-Українською Торговою палатою за підтримки урядів провінції Онтаріо та Саскачеван і Посла Канади в Україні Троя Лулашника, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради.
Українсько-канадський форум є головною подією ділової співпраці України та Канади 2014 року.

У Форумі взяли участь ключові постаті бізнесу обидвох країн – президенти Торгово-промислової палати України та регіональних торгово-промислових палат, регіональних влад, міжнародних організацій, експерти, а також керівники українських і канадських підприємств.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.