Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

гаряча вода

pravo-znaty.org.ua

Вівторок, 3 червня 2014, 14:29

«Львівтеплоенерго» відновлює подачу гарячої води у Франківський район

гаряча вода

ЛМКП «Львівтеплоенерго» відновило роботу найбільшого об’єкта теплопостачання – ТЕЦ-1.

У Франківському районі знову буде гаряча вода.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Згідно з затвердженим графіком, у Франківський район гарячу воду маємо відновити протягом трьох днів - з 4 до 6 червня, після запуску ТЕЦ-1. Однак, вже сьогодні на ранок, 3 червня, гарячу воду отримують 232 будинки Франківського району. Без гарячої води поки залишається 87 будинків. Це будинки у Франківському районі та мікрорайон Новий Львів. Тут проводяться ремонтні роботи з відновлення подачі гарячої води», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Також після гідравлічних випробувань подачу гарячої води відновлено до Шевченківського району, Сихівського житлового масиву, Личаківського і Галицького районів.

Станом на ранок 3 червня також опалювальний сезон продовжується до 3 споживачів. Відповідно до листів-звернень опалення подається до Дитячого дошкільного будинку №1 на вул. Таджицька, 21; Державного комунального будинку дитини №1 на вул. Комаринця, 2а; та до Обласної клінічної лікарні на вул. Чернігівська, 7.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.