Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

царьов

ua.112.ua

Вівторок, 3 червня 2014, 11:20

Верховна Рада дозволила заарештувати екс-регіонала Царьова

царьов

Верховна Рада надала згоди на затримання та обрання стосовно народного депутата України О. Царьова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

"За" відповідне рішення проголосувало 226 нардепів.

Також депутати надали згоду притягнути Царьова до кримінальної відповідальності. За це рішення проголосувало 235 нардепів.

Нагадаємо, 15 квітня прокуратура Києва внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення нардепом Олегом Царьовим посягань на територіальну цілісність держави в зв'язку «з публічними виступами Царьова під час масових заходів, а також у засобах масової інформації, у яких він закликав до роз'єднання країни, посягав на територіальну цілісність держави та висловлював сепаратистські наміри».

15 травня 2014 року, Генпрокуратура подала до Верховної Ради подання на позбавлення Олега Царьова (і ще низки нардепів) мандатів народного депутата України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.