Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська облрада

Вівторок, 3 червня 2014, 13:54

Депутати Львівської облради просять Генпрокуратуру заборонити Компартію

львівська облрада

Депутати Львівської облради прийняли рішення про звернення до Генерального прокурора України, щодо заборони діяльності на території України Комуністичної партії України.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

"Прийняття всупереч інтересам Української держави законів, особливо 16 січня 2014 року, віддання завідомо неправомірних наказів та розпоряджень, а також чисельні дії представників Комуністичної партії України, які у тому числі, перебували та/або перебувають при владі, результаті призвели до жахливої трагедії - майже сотня смертей, тисячі поранених та скалічених людей, досі не встановлене число тих, хто пропав безвісти, мільйонні матеріальні збитки для нашої країни.

Відповідно до існуючих правових норм, політична партія повинна бути заборонена, якщо її дії спрямовані, у першу чергу, на посягання на права та свободи людини", - йдеться у зверненні.

За звернення проголосували 84 депутата облради.

Нагадаємо, раніше Мін'юст просив СБУ та ГПУ розслідувати можливі злочини з боку керівництва Компартії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.