Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

vol.gp.gov.ua

Вівторок, 3 червня 2014, 15:45

У Львові суд оштрафував викладачку-хабарницю

хабар

Сихівський райсуд засудив керівника одного з вишів Львівщини за вимагання та отримання від студента хабаря за сприяння у здачі екзаменаційної сесії.

Рішенням суду зловмисниці призначено штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Нагадаємо, у січні цього року, працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили керівника комерційного відділення одного з вишів області, яка вимагала та отримала від студента грошові кошти у сумі 4000 гривень за сприяння у здачі екзаменаційної сесії.

За даним фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Під час судового засідання обвинувачена повністю визнала свою вину у вчиненні кримінального правопорушення та щиро розкаялась. Враховуючи те, що жінка вперше притягується до кримінальної відповідальності, Сихівський районний суд призначив покарання зловмисниці у вигляді штрафу у розмірі 17 тисяч гривень з позбавленням права виконувати організаційно-розпорядчі повноваження пов’язані з прийняттям заліків та іспитів у навчальних закладах усім форм власності та акредитації строком на один рік.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.