Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

податки

businessua.com

Четвер, 5 червня 2014, 16:34

6,5 млрд грн податків і платежів надійшло цьогоріч до бюджетів Львівщини

податки

Протягом січня-травня 2014 року загалом по області до бюджетів усіх рівнів надійшло 6,5 млрд. грн. податків та неподаткових платежів. Це на 402 млн. грн. або 6,6 % більше порівняно з відповідним періодом минулого року,

Про це інформує департамент фінансів Львівської ОДА.

Так, до державного бюджету за звітний період мобілізовано 4,1 млрд. грн. доходів, за рахунок яких відраховується дотація місцевим бюджетам області. Це становить 101,6% до надходжень за відповідний період 2013 року, в тому числі:

- податковими органами забезпечено надходження 2,3 млрд. грн. або 110,8 % до надходжень за січень-травень 2013 року;
- митними органами мобілізовано 1,7 млрд. грн., що становить 92,8 % до надходжень за відповідний період торік;
- платежів, мобілізованих іншими міністерствами і відомствами, надійшло 30,4 млн. гривень.
До загального фонду місцевих бюджетів за п’ять місяці 2014 року надійшло 1,5 млрд. грн., що становить 100,9 % до надходжень за відповідний період минулого року та 92,0 % до плану на 5 місяці п. р.

Відставання має місце в містах Дрогобичі, Самборі, Бориславі, Трускавці, Стрию, Червонограді, Новому Роздолі, а також Городоцькому, Пустомитівському, Жидачівському, Сокальському, Самбірському, Радехівському, Жовківському, Сколівському, Бродівському, Старосамбірському, Золочівському, Мостиському, Турківському, Перемишлянському районах.

Місцеві бюджети області протягом січня-травня п.р. отримали 1,8 млрд.грн. дотації вирівнювання з державного бюджету, що становить 99,8 % до плану.

В поточному році забезпечується виплата заробітної плати працівникам бюджетних установ. Станом на 01.06.2014 року протермінована заборгованість з оплати праці в місцевих бюджетах відсутня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.