Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

дтп

ru.tsn.ua

П'ятниця, 6 червня 2014, 09:48

На Львівщині судитимуть водія, винного у смертельній ДТП

дтп

Прокуратурою Львівської області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно винуватця дорожньо–транспортної пригоди, внаслідок якої загинула дитина.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що 22 квітня в м. Рава-Руська Жовківського району водій автомобіля «Volkswagen Golf», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, збив двох пішоходів. Внаслідок наїзду один з потерпілих отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Водночас, трирічний хлопчик від отриманих травм помер.
Дії водія кваліфіковано за ч.2 ст.286 КК України, санкція якої передбачає покарання від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

На даний час обвинувачений утримується в слідчому ізоляторі Львова, а обвинувальний акт щодо нього скеровано до Жовківського районного суду.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні здійснювалось прокуратурою області, яка і забезпечуватиме підтримання державного обвинувачення в суді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.