Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

П'ятниця, 8 червня 2012, 13:58

Із 11 червня у Львові перестають діяти трансферні квитки на радіальних маршрутах

У зв’язку з проведенням Євро-2012 у Львові, змінився рух радіальних маршрутів. Після скорочення деяких маршрутів вирішили з 11 червня скасувати дію трансферних квитків, - повідомили в управлінні транспорту і зв’язку Львівської міськради.

Нагадаємо, у зв’язку із проведенням матчів фінальної частини Євро-2012, у рух громадського транспорту внесено зміни. Зокрема, не рухається транспорт, окрім електротранспорту, спеціальних та акредитованих автомобілів, через пр.Свободи, де розташована фан-зона.

Сім радіальних маршрутів №№1а-6а, № 47а маршрут №54, які зазвичай рухались проспектом Свободи, у зв’язку з початком функціонування пішохідної зони рухалися в обидва боки по вулиці Підвальній.

Зважаючи на велике транспортне навантаженням на вул. Підвальну, відтепер маршрути №3а і №4а мають кінцеву зупинку біля «Корони», №1а їздить до пл. Галицької, а №2а і №6а – до пл. Різні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.