Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет

Вівторок, 10 червня 2014, 12:36

Правий сектор вимагає від Загарії очистити львівську міліцію від п'ятої колони

пікет

Сьогодні, 10 червня, Правий сектор пікетував під стінами ГУ МВСУ у Львівській області з вимогою звільнити працівників міліції, які працювали під час керівництва Олександра Рудяка.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

"Ми знаємо людей, які кришують побори на ринках, ДАІ, незаконні врізки в трубопроводи, певні оборудки з будівництвом нового корпусу львівської міліції. Нам відомо, що залишився "полтавський десант" колишнього креівника Рудяка та зрадника Неклюдова, який зараз присягнув Росії і служить в Криму. Ця п'ята колона залишена не просто так", – заявив заступник керівника Правого сектору у Львівській області Віталій Сергатюк.

Якщо Загарія за тиждень не оприлюднить хоча би плану дій стосовно очистки Львівської міліції від "полтавського десанту", то Правий сектор обіцяє написати звернення у міністерство. При цьому у зверненні активісти також поскаржаться на Загарію через його бездіяльність. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.