Роман Кошла,  8 червня 2012

Збірні Німеччини та Португалії вже у Львові (ВІДЕО, ФОТО)

До Львова прибули перші команди-учасники Євро-2012 – збірні Португалії та Німеччини.

Насправді, більшість львівських журналістів під час Євро-2012, як ніколи, відчувають отой свій провінційний статус. На матчі чемпіонату на "Арені Львів" значній їхній частині не вдалося отримати акредитацію. В аеропорт на зустріч збірних також нікого не запросили. Нам залишилили один варіант самостійного висвітлення подій про Євро-2012: писати не про саму подію, а про те, що відбувається навколо футбольного чемпіонату у Львові. Що ми, з рештою, і робимо. як вміємо.     

Першою до Львова прибула збірна Німеччини, котра зупинилась у готелі «Дністер».

На вході збірну зустріли близько 50 наших вболівальників та з десяток німецьких. Останні, в знак підтримки своєї команди, розгорнули прапор своєї країни.

Португальська збірна прилетіла до Львова після німців, але це не завадило зібрати біля готелю, в якому вони житимуть, близько двох сотень вболівальників та фанатів.

Також збірну зустрічали і їхні побратими, які розгорнули національний прапор та співали пісні рідною мовою.

Неприємним моментом у святі футболу стали самі ж футболісти, котрі виходили із автобуса, навіть не звертаючи увагу на своїх фанів. Лише Роналду звернув увагу після того, як натовп почав скандувати його ім’я .

Складається враження, що футболісти португальської збірної не в захваті від приїзду до Львова, хоча й прийняли їх тепло.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.