Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

П'ятниця, 8 червня 2012, 15:00

З фан-зони Львова вночі вивезли 50 куб.м сміття

Після офіційного відкриття Фан-зони У Львові вночі вивезли 50 куб.м сміття, - повідомили в медіа-центрі «Львів-2012».

 «Впродовж дня наші працівники присутні на фан-зоні для підтримання чистоти. Однак, хочеться відзначити, що під час вчорашнього відкриття, гості фан-зони були вихованими і культурними. Сподіваємося, що так буде й надалі і ми дбатимемо про чистоту нашої фан-зони спільно з кожним, хто завітає на її територію. Адже, як кажуть, чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять», - зазначила помічник директора компанії «АВЕ-Львів» Ірина Баглай.

Нагадаємо, у центрі міста прибирання відбувається у дві зміни та триває з 5:00 до 23:00 год. На час матчів робочий день комунальних служб збільшиться, - 9, 13 та 17 червня вулиці прибиратимуть цілодобово для підтримання чистоти, належного вигляду й санітарного стану вулиць міста.

Чистоту офіційної фан-зони у Львові забезпечує компанія AVE, що перемогла у тендері на роботу у цій зоні. Також прибиранням займаються комунальні служби міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.