Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт дороги

lifedon.com.ua

Четвер, 12 червня 2014, 14:59

Львівська та Тернопільська облрада профінансують ремонт автодороги Львів-Тернопіль

ремонт дороги

Голови Львівської і Тернопільської обласних рад Петро Колодій та Василь Хомінець підписали договір, яким передбачено ремонт автодороги Львів-Тернопіль.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Предметом вказаного вище договору є виділення коштів та фінансування робіт з ремонту автомобільної дороги Н-02 Львів-Тернопіль.

Зокрема, згідно з умовами договору Тернопільська обласна рада в обласному бюджеті на 2014 рік передбачає надання субвенції для фінансування вищезазначених робіт, а Львівська обласна рада передбачає в обласному бюджеті на цей рік одержання зазначеної субвенції в сумі 1 000 000 гривень.

Варто також відзначити, що субвенція перераховується в межах і за рахунок відповідних надходжень на рахунок спеціального фонду обласного бюджету Тернопільської області. Остаточне перерахування коштів субвенції здійснюється не пізніше 1 жовтня 2014 року.

Відповідно до умов договору Львівська обласна рада зобов'язана у випадку неповного використання зазначеної субвенції в повному обсязі забезпечити безумовне повернення невикористаної суми субвенції до обласного бюджету Тернопільської області не пізніше 30 грудня 2014 року.

Договір вступає в силу з дня його підписання сторонами і діє до 1 січня 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.