Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

таксофони

ngp-ua.info

Четвер, 12 червня 2014, 15:48

Львів входить в п'ятірку міст активного користування таксофони

таксофони

Понад 780 тисяч хвилин спілкувалися українці за допомогою таксофонів Укртелекому у травні, при цьому найбільшу активність виявили мешканці та гості Києва, Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя й Львова.

Про це повідомила прес-служба "Укртелекому".

За підсумками травня обсяг спілкування з таксофонів на місцеві номери становить понад 780 тисяч хвилин, що у кілька разів перевищує показники попередніх періодів. Середня тривалість розмови зросла з 1,4 хвилини до 1,7 хвилини. Кількість стаціонарних телефонів, на які були здійснені дзвінки з таксофонів, збільшилась удвічі. Безумовними лідерами за обсягом таксофонного спілкування стали Київ, Харків і Львів. Лише у Києві й Харкові абоненти розмовляли по 200 тисяч хвилин у кожному місті.

За кількістю вихідних дзвінків з таксофонів першість зайняли Київ, Дніпропетровськ і Запоріжжя. У Києві телефонували близько 150 тисяч разів, а у Дніпропетровську і Запоріжжі – близько 40 тисяч разів.

Нагадуємо, що сьогодні при здійсненні дзвінка з будь-якого таксофону Укртелекому на місцеві фіксовані номери не потрібна таксофонна картка. Також плата не стягується при дзвінках з таксофону на інший таксофон в межах міста і/або району (смт, села, селища та інших населених пунктів у межах одного району). Дана тарифікація за умовами маркетингового дослідження триватиме до 30 листопада 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.