Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фан-зона

sport.obozrevatel.com

Четвер, 12 червня 2014, 16:43

Львівська Фан-зона до Чемпіонату світу переїжджає і відкриється пізніше

фан-зона

Організатори змінюють дату відкриття і місце облаштування Фан-зони до Чемпіонату світу з футболу.

Про це повідомили у компанії "Львівські ярмарки", передає прес-служба Львівської міськради. 

Відкриття Фан-зони у Львові, попередньо анонсоване на сьогодні, 12 червня, переносять на наступний тиждень. Локацію теж змінять – замість площі перед ЛНУ імені Івана Франка оберуть інший майданчик у центрі міста.

«Ми прийняли рішення знайти для облаштування Фан-зони більш зручне місце у центрі. Є певні технічні причини. Це дозволить нам організувати максимально придатний і комфортний майданчик для усіх шанувальників футболу. Тому Фан-зона запрацює з наступного тижня», - повідомила Ольга Гренюх, співорганізатор Львівської Фан-зони до Чемпіонату світу з футболу-2014.

Нагадаємо, Львівська Фан-зона до Чемпіонату світу з футболу працюватиме до 13 липня. Для цього встановлять екран розмірами 6х4 метри. На території Фан-зони працюватиме Фан-ярмарок, де можна буде придбати футбольну атрибутику, їжу та напої.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.