Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

автомобілевоз

dp.ric.ua

П'ятниця, 13 червня 2014, 16:17

Укрзалізниця включила вагон-автомобілевоз у склад потягу Дніпропетровськ-Львів

автомобілевоз

Від сьогодні поїздом за маршрутом Дніпропетровськ-Львів-Дніпропетровськ можна перевезти автомобіль.

Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

З Дніпропетровська вагон-автомобілевоз відправлятиметься із 13 червня  та курсуватиме щоп’ятниці, а зі Львова – з 14 червня та курсуватиме щосуботи.

При замовленні перевезення вагона за маршрутом Київ – Дніпропетровськ – Київ Укрзалізниця гарантує власнику автомобіля наявність купейних місць у поїзді. Так, за бажанням пасажира, при замовленні послуги перевезення автомобіля вагоном-автомобілевозом на маршруті  Київ – Дніпропетровськ – Київ, йому бронюються місця на обрану поїздку у купейному вагоні поїзда у відповідності до кількості місць в автомобілі.

Вагон-автомобілевоз – це цілісно металевий вагон, у середині якого передбачені спеціальні засоби для кріплення автомобіля, а також система охорони. Його місткість 6 – 7 автомобілів в залежності від габаритів. Вагон-автомобілевоз супроводжує провідник, який оформляє опис транспортного засобу, координує завантаження/вивантаження та забезпечує збереження авто на шляху прямування.

Вагони-автомобілевози курсують у складі наступних поїздів:

• № 41/42 Дніпропетровськ – Львів,

•   № 80/79 Київ – Дніпропетровськ.

Нагадаємо, в кінці квітня території багажного відділення залізничній станіції "Львів" обладнали майданчик для прийому автомобілів у вагони-автомобілевози.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.