Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

П'ятниця, 13 червня 2014, 17:57

Гендиректором аеропорту "Львів" призначено Ростислава Веселова

аеропорт "Львів"

Ростислава Веселова призначено на посаду генерального директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького на 3 роки на умовах контракту.

Про це йдеться в наказі Мінінфраструктури від 13 червня, повідомляє прес-служба міністерства.

У прес-службі запевняють, що Ростислав Веселов є компетентним фахівцем, досвід роботи якого в авіаційній галузі складає 32 роки, з яких 17 років на керівних посадах.

У 1997 Веселов «з нуля» розвивав у регіоні представництво української авіакомпанії «Аеросвіт», завдяки якій львів’яни та гості міста отримали змогу літати в межах країни та за кордон, повідомили в Мінінфраструктури.

Нагадаємо, 20 травня гендиректор аеропорту "Львів" Роман Гонтарєв написав заяву про відставку. Гонтарєв пішов після численних пікетів та звинувачень у корупції.

Згодом виконувачем обов'язків гендиректора аеропорту було призначено Михайла Радечого, але невдовзі його звільнили, оскільки Рада трудового колективу висловила Радечому недовіру.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.