Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

зупинка на чорновола

facebook.com/igor.stukalets

П'ятниця, 13 червня 2014, 17:24

На зупинці на проспекті Чорновола твориться хаос, – активісти

зупинка на чорновола

Недосконала організація транспортної схеми в цьому місці та безвідповідальність водіїв створюють хаос на зупинці на проспекті Чорновола біля вулиці Зернової.

Так вважають активісти громадського руху «За якісний транспорт», пише у Facebook користувач Ігор Стукалець.

"Як результат, водії маршруток зупиняються в два-три ряди, тим самим створюють незручності як для себе, так і для інших водіїв, що рухаються в попутному напрямку. Нерідко посадка-висадка пасажирів відбувається «на ходу» з крайньої лівої смуги, що створює небезпеку для життя і здоров’я пасажирів. Додаткові незручності створює огорожа, встановлена на зупинці. В комплексі з безвідповідальністю окремих водіїв, які зупиняються мало не на перехресті, це створює неабияку небезпеку для пасажирів, які намагаються вчасно здійснити посадку. Інколи люди опиняються затиснутими між автобусом та огорожою", пише Ігор Стукалець.

За словами Стукальця, на одній зупинці передбачено пункти зупинки аж для 19-ти міських маршрутів, не враховуючи приміські маршрути, які простоюють на зупинці 5-10 хвилин. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.