Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ато

news.bigmir.net

Неділя, 15 червня 2014, 19:50

Українські військові взяли під контроль 248 км кордону та 10 населених пунктів, - Міноборони

ато

Вчора, 14 червня, під контроль українських військовослужбовців перейшло десять населених пунктів на Донбасі та 248 кілометрів державного кордону. 

Про це йдеться у звіті Міністерства оборони України про хід боїв у зоні антитерористичної операції 14 червня.

Згідно з повідомленням, в результаті авіаудару, нанесеного авіацією АТО по позиціях бойовиків у районі Краматорськ - Дружківка, знищено понад 50 бойовиків. Ще близько 150 отримали поранення. Серед загиблих ідентифіковані в основному особи неслов'янської національності.

Діями авіації АТО в цьому ж районі знищено склад боєприпасів бойовиків. Очевидці протягом трьох годин спостерігали вибухи в місці авіаудару.

У Станично-Луганському силами авіації АТО були ліквідовані два блокпости бойовиків. В районі населеного пункту Дьяковка завдано артилерійський удар по базах дислокації бойовиків. Втрати серед учасників АТО за підсумками точкових ударів не зафіксовані.

За контрольний період силами АТО заблоковано рух 7 автомобільних колон, в їх складі - мікроавтобуси, перевозили для бойовиків зброю і боєприпаси. Знищено 2 БТР, 2 танка Т-64б, 2 Камази з встановленими на них кулеметами ДШК, система залпового вогню БМ-21 "Град", ще одна БМ-21 захоплена. Разом з нею вилучено та документація, що підтверджує, що бойова машина входить до складу ЗС РФ.

За матеріалами: ДТ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.