Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

класична музика

sites.google.com

Понеділок, 16 червня 2014, 15:18

У серпні відбудеться міжнародний фестиваль ''Музика у старому Львові та Кракові''

класична музика

Протягом 15-31 серпня 2014 року у Львові та Кракові синхронно пройдуть фестивалі класичної музики. 

Про це повідомили організатор заходу.

Ідея спільного щорічного проведення українського і польського фестивалів – ''Музика у старому Львові” та ''Музика у старому Кракові'' належить засновникові відомого українського камерного оркестру ''Віртуози Львова'' народному артисту України Сергію Бурку та засновнику польської капели ''Краковієнсіс" й польського фестивалю ''Музика в старому Кракові'' Станіславу Галонському, тісна співпраця між якими триває вже впродовж більше 20 років.

В рік свого 20-річчя оркестр ''Віртуози Львова'' разом з польськими партнерами започатковує Перший Європейський українсько-польський фестиваль ''Музика в старому Львові та Кракові'', який відбуватиметься одночасно з 15 до 31 серпня як у Львові, так і в Кракові.

Особливістю цього фестивалю є те, що концерти відомих виконавців та колективів з різних країн проходитимуть в храмах, пам'ятних та історичних місцях обидвох міст у періодичній послідовній синхронності в період року, що найбільш актуальний для туристичної активності, і це створить своєрідний духовний міст і паралель між містами, які мають спільну історію, історичні пам'ятки яких внесено до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.