Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

музей

touristinfo.lviv.ua

Середа, 18 червня 2014, 09:55

У Львові стартував проект «На вихідні зі сім’єю у музей»

музей

В рамках проекту «На вихідні з сім’єю у музей», мешканці та гості міста Львова мають змогу відвідати зі своєю сім’єю музеї на пільгових умовах. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Як зазначають організатори, головною метою проекту є сприяння розвитку сімейного туризму у Львові, популяризація музеїв міста та залучення громадян до надбань національної історико-культурної спадщини. Проект передбачає безкоштовний вхід та екскурсію/майстер-клас у окремо визначений музеєм вихідний день тижня, для сім’ї з дітьми.

Цього тижня в проекті беруть участь такі музеї:

Львівський музей історії релігії (пл. Музейна, 1). У п’ятницю, 20 червня, у музеї пропонується безкоштовний вхід для дітей.

Художньо-меморіальний музей Олекси Новаківського. Філія Національного музею імені Андрея Шептицького. (м. Львів, вул. Листопадового Чину, 11). У четвер, 19 червня, на 16:00 год. та у неділю, 22 червня, на 15:00 год. запрошуються сім’ї з дітьми на безкоштовний майстер-клас «Мистецтво кольорової аплікації» (зі собою прохання мати кольоровий папір та ножиці).

Музей-кімната Тараса Григоровича Шевченка (м. Львів, вул. Коперника, 15). У п’ятницю, 20 червня, музей пропонує безкоштовний вхід для школярів.
Музей-кімната «Слідами галицьких євреїв» (м. Львів, вул. Котляревського, 30). У неділю, 22 червня, об 11:00 год. у музеї проводитимуться безкоштовні екскурсії для батьків з дітьми.

Музей етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України (м. Львів, проспект Свободи, 15). У неділю, 22 червня, з 11:00 до 12:00 год для сімей з дітьми пропонується безкоштовне відвідування музею.

Музей-заповідник «Личаківське кладовище» (м. Львів, вул. Мечникова, 33). У неділю, 22 червня, на 12:00 год. для дітей та їх батьків проводитиметься тематична екскурсія. (Група дітей не більше 50 чол.).

Музей вишитих ікон та образів о. д-ра Дмитра Блажейовського.(м. Львів, вул. Чорновола, 2а). У неділю, 22 червня, у музеї проводитимуться безкоштовні екскурсії для сімей, а також практикується катехитичні заняття учнів при церковних громадах або недільні школи.

Національний музей-меморіал пам'яті жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» (м. Львів, вул. С. Бандери, 1). У неділю, 22 червня, у музеї проводитимуться безкоштовні екскурсії. Вікова категорія - від 12 років.

Музей народної архітектури та побуту (м. Львів. вул. Чернеча Гора, 1) У суботу та неділю у школі с. Бусовисько проводитиметься безкоштовний майстер-клас «Лялька мотанка» та «Навики бісероплетіння», майстер-клас з ковальства. У хату Синевирська Поляна запрошуються батьки з дітьми на демонстрацію традиційної випічки хлібу та пташок. Максимальна кількість учасників – 15 осіб.

Довідка
Проект «На вихідні з сім’єю у музей» розпочався 1 червня 2014 року і триватиме до 28 грудня 2014 року. Зараз участь у проекті беруть 23 музеї м. Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.