Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок санта-барбара

Середа, 18 червня 2014, 10:45

Підприємцям «Санта-Барбари» пропонують перенести ринок

ринок санта-барбара

Підприємцям ринку «Санта-Барбара», які сьогодні пікетували Львівську міську раду, запропонують інші ділянки для перенесення ринку.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

 Як зазначив перший заступник міського голова Львова Олег Синютка, на сесію ЛМР питання ринку завтра не виноситимуть.

«Сьогодні люди прийшли з претензіями стосовно перенесення ринку «Санта-Барбара», мова йде про виділення земельної ділянки та про перенесення цього ринку на вул.Антонича, 8А. Це питання пройшло депутатські комісії, підготовлена ухвала, яка б завтра мала бути винесена на розгляд сесії міської ради. Але люди проти цього, то ж дійшли згоди, що буде створена робоча група, куди увійдуть представники ринку. Сьогодні о 17:00год. буде виїзд на місце першого заступника міського голови, спільно з людьми дане питання буде розглядатись. Працівники ринку говорять про те, що вони земельної ділянки на вул.Антонича, 8А не хочуть. Хочуть інший варіант, зокрема на вул.Скрипника біля поліклініки. Виїдемо на місце, подивимось наскільки можливим є виділення цієї земельної ділянки.

До нас не надходило звернень проти будівництва трамваю, негативу немає. Питання трамваю виникло не сьогодні і не вчора, категоричних заперечень проти трамваю у сихівчан немає. Проблемне питання лише з ринком «Санта-Барбара», яке будемо вирішувати. На Сихові живе 152 тис. осіб, потрібно враховувати і їхні інтереси», - розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.

Нагадаємо, сьогодні торговці "Санта-Барбари" протестують біля Ратуші через знесення ринку. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.