Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кордон

gazeta.lviv.ua

Середа, 18 червня 2014, 11:13

Рада доручила уряду посилити захист кордону з Росією

кордон

Вчора, 17 червня, Верховна Рада ухвалила проект постанови про вжиття заходів щодо посилення рівня захисту державного кордону.

Про це пише "Голос України".

За словами автора проекту постанови, лідера «Свободи» Олега Тягнибока, документом пропонується надати Кабінету Міністрів рекомендації негайно розпочати в односторонньому порядку проведення демаркації ділянки державного кордону з Російською Федерацією на суші, а також тимчасово закрити деякі пункти пропуску через державний кордон, посилити контроль над ділянками державного кордону з Російською Федерацією та Республікою Молдова на ділянках контрольованих невизнаною Придністровською Молдавською Республікою. Для фінансування цих заходів Державній прикордонній службі пропонується виділити додаткові кошти.

«В цей час державний кордон України вільно перетнуло військове формування під назвою «армія Путіна»,бо їм протистояв прикордонний відділ у складі 30 чоловік», - зазначив під час обговорення після першого не результативного голосування народний депутат Олександр Кузьмук та заявив: «Попробуйте тільки не проголосувати – ви будете прокляті українським народом назавжди!»

Після цього постанову підтримали 261 парламентарій.

А прізвища тих народних депутатів, хто не голосував за дану постанову, глава парламенту Олександр Турчинов попросив опублікувати в «Голосі України».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.