Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школи

credo-ua.org

Середа, 18 червня 2014, 14:05

Верховна Рада заборонила закривати школи

школи

Верховна Рада України прийняла Постанову "Про встановлення мораторію на закриття загальноосвітніх навчальних закладів державної і комунальної форм власності".

Про це повідомила прес-служба парламенту.

Верховна Рада постановила вважати неприпустимим закриття загальноосвітніх навчальних закладів через брак коштів на їх утримання та впровадила мораторій на закриття загальноосвітніх навчальних закладів державної і комунальної форм власності.

Згідно з постановою, Кабінету Міністрів України необхідно:

доручити місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування проаналізувати ситуацію щодо функціонування загальноосвітніх навчальних закладів державної і комунальної форм власності у містах і сільській місцевості з врахуванням прогнозованих демографічних змін та вжити заходів призупинення їх необґрунтованої ліквідації;

вжити невідкладних заходів щодо зміни умов фінансування загальноосвітніх навчальних закладів державної і комунальної форм власності;

проаналізувати хід виконання державної програми "Шкільний автобус" та передбачити в Державному бюджеті на 2015 рік збільшення коштів на її фінансування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.