Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

tsn.ua

Середа, 18 червня 2014, 14:55

У Львові СБУ взяла на хабарі одного з керівників Держcільгоспінспекції

хабар

СБУ спільно зі слідчими міліції викрили протиправну діяльність посадовця одного з управлінь Державної інспекції сільського господарства у Львівській області, який вимагав хабаря від директора українсько-польської будівельної компанії.

Про це повідомила прес-служба СБУ у Львівській області.

Державний службовець обіцяв підприємцю за 15 тисяч гривень видати позитивний висновок про проведену Управлінням на підприємстві перевірку. Щоб убезпечити себе від викриття, гроші повинен був отримати посередник, його знайомий.

17 червня ц.р. у Львові правоохоронці затримали посередника та посадовця «на гарячому» під час одержання частини грошей - 13 тисяч гривень.

За матеріалами СБУ органами міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.