Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

привокзальний ринок

lviv24.at.ua

Середа, 18 червня 2014, 15:07

У Львові навпроти Привокзального облаштовують зупинку

привокзальний ринок

Підприємство «Львівелектротранс» розпочало роботу по облаштуванню зупинок в обидві сторони навпроти вул. Городоцької, 155.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Для забезпечення вимог до облаштування трамвайних зупинок, ми зміщуємо колію у сторону міжколійного простору з обох боків навпроти центрального входу у Привокзальний ринок», - говорить Володимир Ковалів, головний інженер ЛКП «Львівелектротранс».

Усі роботи обіцяють виконати до 5 липня.

Нагадаємо, 11 трамвайний маршрут був введений 3 червня 2013 року зі сполученням Головний залізничний вокзал - Генеральне консульство Республіки Польща через центр міста.

30 січня 2014 року кінцеву зупинку було змінено із Головного вокзалу на ТЦ «Скриня». Відповідне рішення на підприємстві прийняли у зв’язку з тим, що на залізничний вокзал курсує одразу декілька трамвайних маршрутів, а у районі приміського вокзалу електротранспорт не курсує, хоч і має на те комунікаційні можливості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.