Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

Середа, 18 червня 2014, 18:15

Порошенко проведе переговори з представниками Сходу

Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко проведе переговори з представниками східних регіонів країни 19 червня.

Про це заявила уповноважений Президента з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко, пише "Голос України".

"Завтра, в четвер, 19 червня, відбудеться велика зустріч Президента України з представниками східного регіону - представниками бізнесу, політичної еліти Донецька і Луганська, із законно обраними мерами міст, а не призначеними на зібраннях сепаратистів", - розповіла Геращенко.

За словами Геращенко, Порошенко ініціює зустріч для того, аби відчути настрої в цих регіонах і спільно обговорити проблеми.

Як підкреслила Геращенко, Порошенко у своєму діалозі зі сходом спиратиметься на тих людей, які мають там авторитет, підтримку і довіру людей. При цьому, за її словами, Президент не зустрічатиметься з тими людьми, які "вбивали своїх співвітчизників і вводили туди війська".

Нагадаємо, Порошенко пообіцяв припинення вогню на Донбасі зі сторони української армії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.