Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ринок санта-барбара

gazeta.lviv.ua

Четвер, 19 червня 2014, 11:32

Львівська міськрада не розглядатиме сьогодні питання про перенесення «Санта Барбари»

ринок санта-барбара

Сьогодні, 19 червня, на пленарному засіданні депутати не розглядатимуть питання про перенесення ринку «Санта Барбара» через протест підприємців.

Про це на пленарному засіданні повідомив міський голова Андрій Садовий, передає кореспондент Варіантів

Сьогодні на пікет прийшо близько ста представників ринку «Санта Барбара».

Підприємці заявили, що не задоволені земельною ділянкою, яку пропонує місто. Вони розповіли, що знайшли тільки одну земельну ділянку на Сихові для ринку, але місто запропонувало зовсім іншу ділянку на Антонича.

Натомість міський голова Андрій Садовий заявив, що сьогодні не розглядатимуть питання про перенесення ринку «Санта Барбара». Ринок перенесуть після узгодження земельної ділянки з працівниками ринку «Санта Барбара».

Нагадаємо, торговці "Санта-Барбари" 18 червня протестували біля Ратуші через знесення ринку. Люди скаржилися, що проект прокладання трамвайного маршруту на Сихів передбачає знесення їх торговельних рядів. Відтак, вони та їхні сім’ї ризикують залишитися без засобів для існування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.