Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

img.com.ua

Субота, 9 червня 2012, 09:26

Рух транспорту Львовом сьогодні суттєво обмежено (ПЕРЕЛІК)

Сьогодні, 9 червня, у Львові у зв’язку з проведенням футбольного матчу Євро-2012, закрито рух практично у всьому центрі міста, довкола стадіону «Арена Львів», а також з 14.00 - вулицею Стрийською. 

 Проспект Свободи, де розташована офіційна фан-зона УЄФА, перетвориться сьогодні на пішохідну зону. Рух транспорту проспектом, окрім електротранспорту, спеціальних та акредитованих автомобілів, тимчасова призупинено. Руху транспорту закрито не тільки пр.Свободи, а й частково вул. Коперника, Дорошенка, Січових Стрільців, Гнатюка, Лесі Українки, Вірменська, Валова, Кн. Романа, пр. Шевченка, тощо.

Вулиця Фредри закрита для руху громадського транспорту у зв’язку з тим, що сааме на ній розташований готель, в якому проживають члени збірної Португалії.

Сьогодні також рух транспортних засобів буде цілодобово обмежений у 1,5 – кілометровій зоні навколо стадіону. Транспортний периметр включатиме вул. Вернадського, Кільцеву дорогу, вул. імені Левка Броварського та імені Карла Мікльоша.

Вулиця Стрийсьска закрита для руху приватного транспорту з 14.00 до 02.00. Натомість рух громадського транспорту вул.Стрийьскою до стадіону «Арена Львів» здійснюватиметься експрес-маршрутами: Залізничний вокзал – пл. Різні, пл. Петрушевича – стадіон «Арена-Львів».

Також добратися можна громадським транспортом: автобуси № 3А, 10 (зі сполученням аеропорт – стадіон), 40, 25; тролейбуси № 3 і 5.

Проїзд громадським транспортом безкоштовний для власників квитків на футбольні матчі. що відбувативатимуться у Львові. У дні матчів громадський транспорт у Львові курсуватиме до 02:30 год, у інші дні – у звичному режимі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.