Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

комунальники

lvivpost.net

Четвер, 19 червня 2014, 12:07

Львівське комунальне підприємство вступить до Міжнародної асоціації конгресів та конференцій ICCA

комунальники

Львівська міська рада надала дозвіл ЛКП "Агенція з підготовки подій“ на вступ до Міжнародної асоціації конгресів та конференцій ICCA.

Таке рішення сьогодні, 19 червня, ухвалили депутати Львівскої міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Узвала передбачає представництво і захист інтересів сфери ділової гостинності м. Львова на міжнародному рівні, налагодження постійних та всебічних зв’язків з визнаними на міжнародному рівні учасниками ринку ділової гостинності, створення умов для виведення м. Львова на світову арену ділової гостинності.

Львівська міська рада ухвалила:

1. Надати Львівському комунальному підприємству “Агенція з підготовки подій“ дозвіл на вступ до Міжнародної асоціації конгресів та конференцій ICCA (International Congress and Convention Association).

2. Делегувати Львівському комунальному підприємству “Агенція з підготовки подій“ право представляти Львівську міську раду у Міжнародній асоціації конгресів та конференцій ICCA.

3. Львівському комунальному підприємству “Агенція з підготовки подій“:

3.1. Забезпечити оформлення членства у Міжнародній асоціації конгресів та конференцій ICCA.

3.2. Здійснити оплату вступного членського внеску та здійснювати оплату щорічних членських внесків за рахунок коштів, передбачених у плані видатків Львівського комунального підприємства "Агенція з підготовки подій“ на 2014 рік на розвиток індустрії ділової гостинності             м. Львова.

3.3. Представляти Львівську міську раду у Міжнародній асоціації конгресів та конференцій ICCA у межах своїх статутних завдань та повноважень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.