Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ru.tsn.ua

Четвер, 19 червня 2014, 13:00

Дві ДТП зі смертельними наслідками на Львівщині вчинили нетверезі водії

З вини п’яних водіїв цього тижня на Львівщині сталися дві ДТП зі смертельними наслідками.  

Про це повідомив начальник слідчого управління, полковник міліції Сергій Вучкан.

Обох винуватців аварії затримано і триває судове слідство. Водіям інкримінують 208 статтю КПК. Порушники світить від 7 до 12 років тюрми.

Також цього тижня у ДТП загинув велосипедист, його збив водій авто, який втік з місця події, за даними правоохоронців,  саме він винен у аварії.

Особа підозрюваного встановлена, але порушника досі не вдалось затримати.

За словами Сергія Вучкана, під час літнього сезону збільшується кількість ДТП через водіїв у стані алкогольного сп’яніння. 

 

У зв’язку з ситуацією, яка сталася на Львівщині, працівника ДАІ буде проведено профілактичні заходи, запевнив Вучкан.

Нагадаємо, цього тижня у с. Рясне, Яворівського району сталось ДТП, водій автомобіля «MITSUBISHI PAJERO WAGON 3.2» виїхав на зустрічну смугу, у результаті загинув водій автомобіля «ВАЗ 2107», а його пасажири - травмовані.

Були версії, що винуватцем цієї аварії є син полковника міліції Михайла Курочки, правоохоронці спростували такі чутки та запевнили, що затриманий немає відношення до цієї родини.

Також цього тижня у ДТП у Львові загинув 19-річний велосипедист. Водій іномарки, покинувши автомобіль, залишив місце ДТП.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.