Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перевезення бронежилетів

Четвер, 19 червня 2014, 13:31

Депутат міськради просить послів спростити вивезення з ЄС бронежилетів та касок

перевезення бронежилетів

Депутат Валерій Веремчук звернувся до послів Польщі, Словаччини, Угорщини та Ромунії в Україні, щоб ті спростили вивезення з ЄС в Україну бронежилетів та касок.

Відповідне звернення сьогодні, 19 червня, озвучив депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук, передає кореспондент Варіантів.

 «Звертаємось до Вас із проханням підтримати й надати можливу допомогу спрощення процедури вивезення з країн Європейського Союзу засобів індивідуального захисту, потрібних українським військовим, що ведуть у рамках Антитерористичної Операції боротьбу проти груп терористів і озброєного криміналітету в Донецькій та Луганській областях України», - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, раніше сотні львів’ян перетинали україно-польський кордон, щоб перенести каски та бронежилети для українських військових, які перебувають у зоні АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.