Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

avito.ru

Субота, 9 червня 2012, 10:54

VIP-гості та вболівальники прибувають до Львова

Протягом останньої доби прикордонні служби Західного регіонального управління ДПСУ оформили 40 груп уболівальників та пропустили 143 транспортних засоби з індексом Євро. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Також кордон перетнуло 829 особи, що прослідували в Україну по єврокоридору, показавши прикордонникам квитки на євро чемпіонат.
У львівському аеропорті був оформлений чартерний рейс з Лісабону, у якому прибуло до Львова 163 пасажира.
Сьогодні у Львові відбудеться матч Євро-2012 між збірним Німеччини і Португалії.

Сьогодні ж на матч Німеччина - Португалія до Львова приїдуть українські та іноземні політики. Серед них: Станіслав Каліновські, перший заступник президента м. Люблін, Карл-Георг Веллманн, депутат німецького Бундестагу, Посол Німеччини Ганс-Юрген Гаймзьот, Посол Португалії Маріо Жезуш душ Сантуш. А також - мери українських міст: мер Івано-Франківська, Анушкевичус Віктор, мер м. Рівне, Хомко Володимир, мер м. Тернопіль, Надал Сергій.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.