Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

юрій царик

dgpn.lviv.ua

П'ятниця, 20 червня 2014, 15:35

Помер начальник теруправління Держгірпромнагляду Львівщини Юрій Царик

юрій царик

На 54-му році пішов з життя начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області Юрій Царик.

Про це повідомляє прес-служба теруправління.

Юрій Царик пропрацював у системі Держгірпромнагляду понад двадцять років. На всіх посадах, починаючи з гірничотехнічного інспектора Львівсько-Волинської регіональної гірничотехнічної інспекції і до керівника територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області, у роботі для Юрія Володимировича завжди пріоритетними були такі критерії, як принциповість і фаховість працівника держнагляду.

За багаторічну по-справжньому самовіддану та чесну працю був відзначений нагрудними знаками "Шахтарська слава" І, ІІ і ІІІ ступенів, "Шахтарська доблесть" І, ІІ і ІІІ ступенів, медаллю "За доблесну службу" та іншими численними відомчими і державними відзнаками та нагородами.

Керівники та колективи територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області та ДП “Західний ЕТЦ” висловили співчуття родині померлого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.