Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

restoran.ua

Субота, 9 червня 2012, 14:29

Іноземці у Львові шукають вегетаріанську та мусульманську їжу

Іноземні туристи, які приїхали до Львова на Євро-2012, звертаючись в інформаційно-довідкові центрі, шукають переважно інформацію про те, як добратися до стадіону, де поселитися і як вибратися з міста додому.

 

«Туристи найбільше цікавляться сполученням по місту, людей цікавить як добратися до готелю, як добратись до стадіону, вокзалу і фан-зони», - розповіла Надія Родіоненко, директор ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова».

Багато туристів цікавило поселення.

«Дуже багато людей приїхало без попереднього бронювання житла. В основному, цікавлять хостели, апартаменти, кемпінг», - уточнила Родіоненко.

Цікавляться іноземці також і тим, де у Львові є Інтернет-кафе , нічні клуби, ресторани, паби і також найцікавіші місця міста.

Були і запити про те, де вегетаріанці можуть поїсти і де їжа для тих, хто сповідує іслам.

Як вдалося дізнатися «Варіантам», багато туристів цікавляться тим, як можна добратися додому і де можна придбати зворотні квитки.

Для туристів у Львові під час Євро-2012 діє три інформаційні центри: на Площі Ринок, на головному вокзалі та в аеропорті.

В аеропорту близько 80% людей, які звернулися за інформацією, – німецькі та португальські вболівальники, громадяни Великобританії, Італії, США та інших європейських країн.

За вчора та сьогодні послугами інформаційних центрів скористалося багато португальців, також зверталися громадяни Австрії, Великобританії, Ізраїлю, США, Франції, були також туристи з Венесуели, з Китаю і Латвії, Швеції та Норвегії. Значно менше звертаються туристи з Польщі та інших міст України.

Цього місяця в інформаційні центри Львова звернулося більше тисячі туристів. За останні дні 80% з них – вболівальники з Німеччини, Португалії, Великобританії, Франції, Ізраїлю та інших країн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.