Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

megaobzor.com

Неділя, 10 червня 2012, 14:03

Футбольний матч Євро-2012 у Львові пройшов без порушень громадського порядку

Матчу Чемпіонату Європи з футболу між командами Португалії та Німеччини 9 червня пройшов без порушень правопорядку.

 

Про це повідомила пресс-служба ГУ УМВСУ у Львівській області.

Не зафіксовано порушень і на двох фан-зонах, одну з яких організовано у центрі Львова, а іншу - на території Львівського іподрому, - сказано у повідомленні.

Для забезпечення безпеки громадян, у тому числі іноземних вболівальників, до Львова приїхали правоохоронці з різних регіонів країни. Усі дії українських правоохоронців, зокрема, біля стадіону «Арена-Львів», де на момент матчу знаходилось близько 33 тисяч фанатів, були чіткими та злагодженими, що дало змогу контролювати за ситуацією і не допустити значних правопорушень.

Такими ж чіткими були дії співробітників Державної автомобільної інспекції Львівської області та приданих сил. Попри те, що багато вболівальників приїхали до Львова транспортними засобами, організацію дорожнього руху було забезпечено таким чином, що заторів у місті практично не виникало. Крім того, державтоінспектори забезпечили безперешкодне пересування людей у визначених пішохідних зонах у місті Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.