Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дитсадки

poltava.pl.ua

Середа, 25 червня 2014, 13:05

У Львові планують відновити 18 груп у садочках

дитсадки

Цього року у Львові заплановано відкрити 18 додаткових груп у садочках.

Про це розповіла Галина Слічна, начальник управління освіти ЛМР під час зустрічі з активістами, які сьогодні прийшли під міську раду.

Зокрема, в першу чергу, йде мова про відкриття груп у приміщеннях, вивільнених від оренди. 

«Насправді проблеми по дошкільних навчальних закладах є. Є також проблема з місцями, їх не вистарчає. 68% дітей дошкільного віку охоплено дошкільною освітою. 32% - це діти, які не потрапляють в установи. Сьогодні усі садочки міста є перевантажені. Всі групи у садочках міста також перевантажені. 

Цього року ми плануємо 18 груп відновити. Це в районі Пасічної Будинок дитини. Там буде відновлено 3 групи дошкільного віку. Будемо відновлювати садочок на вул Сміливих. Там приміщення вільне від оренди. Також у садочку №95 приміщення вивільнені. Ми вже відкрили одну групу в НВК «Любисток» в Шевченківському районі. Будемо відкривати групи у школі №23 в районі вул Варшавської. Це ті групи, які ми реально можемо відновити. Відтак, можна буде охопити до 500 дітей», - розповіла Галина Слічна.

Нагадаємо, у Львові загалом функціонує 94 садочки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.