Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівський університет внутрішніх справ

osvita.ua

Середа, 25 червня 2014, 13:20

У Львівському університеті внутрішніх справ новий ректор

львівський університет внутрішніх справ

Сьогодні, 25 червня, колективу Львівського державного університету внутрішніх справ представили нового ректора - Валерія Середу.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

Участь у заході також взяли в. о. голови Львівської ОДА Ірина Сех, заступник МВС - керівник апарату Сергій Чеботар, начальник ГУ МВС України у Львівській області Дмитро Загарія, начальник Управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області, депутат Львівської обласної ради Михайло Дзюдзь, начальник Західного регіонального управління генерал-майор Ігор Андрусік та особовий склад Львівського державного університету внутрішніх справ.

Вітаючи колектив навчального закладу з призначенням керівника, голова Львівської облради Петро Колодій наголосив на тому, що нині українська міліція стає на шлях свого оновлення. 

За словами Петра Колодія, Львівський державний університет внутрішніх справ поправу вважається одним з найкращих вищих навчальних закладів України у системі Міністерства внутрішніх справ. «Наш університет є тим місцем, де навчається майбутня еліта нашої держави», - сказав очільник обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.