Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

http://khodoriv.info

Понеділок, 11 червня 2012, 09:56

На Львівщині град знищив людям домівки

9 червня, в Ходорові на Львівщині пройшла злива та випав град, внаслідок негоди десятки сімей залишились без даху над головою, - розповіла в коментарі «Варіантам» постраждала від стихійного лиха Людмила Галадій.

 Жінка каже, що від 9 червня до них жодного разу не прийшли представники влади району чи області, щоб вирішити проблему понищеного градом житла.

«Ми живемо на хуторі, в насу тут 30 хат, більшість мешканців – пенсіонери. До нас нікому нема діла. Падав такий град, що в будинках побило вікна та дахи. Відразу після негоди ми звернулись в МНС, але попали не в Дрогобицький район а в Городоцький. Там нам сказали, що не займаються стихійнили лихами, але нашу заявку передадуть. І ми так сидимо в своїх будинках, накрили дахи поітеленовими плівками», - розповіла Людмила Галадій.

Пані Людмила має трьох маленьких дітей, і каже, що хоче позичити грошей, аби перекрити дах, бо допомоги чекати нема від кого.

Нагадаємо, 9 червня, в містечку Ходорів, що на Львівщині пройшла гроза з градом. Найбільше постраждала Ходорівська районна лікарня. На її західному боці практично не залишилося жодного цілого вікна. На п’ятому поверсі в пологовому відділені вже вікна забили ковдрами. В парку поруч лікарні, повиривало дерева.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.